Het is natuurlijk heerlijk om op de bank of in bad weg te dromen van een verbouwing van de badkamer. Een andere douche, een nieuw ligbad en moderne tegels afgewerkt met een geweldige badkamer meubel en een grote spiegel. Echter wat zijn de kosten voor het renoveren van de badkamer? De kosten badkamer renoveren heb je gelukkig zelf in de hand. Je kunt kijken naar de juiste prijsklasse voor de tegels. Ook kun je kijken naar een bad of een douche welke bij jouw budget past.

Een paar kapotte tegels in de badkamer?

Misschien zijn er een paar tegels in je badkamer kapot? Of is de badkuip erg vies? Dan hoef je natuurlijk nog niet de hele badkamer te gaan verbouwen. Je kunt dan kiezen voor het renoveren van de badkamer. Het is goed om de kosten renovatie badkamer goed in de hand te houden.

Enkele renovatie ideeën voor de badkamer

Je kunt om de kosten badkamer renoveren in de hand te houden de werkzaamheden ook opsplitsen en ze stap voor stap doorvoeren. Start bijvoorbeeld met het verlagen van het plafond in de badkamer. Zorg voor nieuwe verlichting in de badkamer, gooi de indeling op de kop of plaats een douchewand in plaats van een douchegordijn. Ook is het mogelijk om extra spiegels te plaatsen of nieuwe tegels te plaatsen in de badkamer. Ook een nieuwe douchecabine hoort tot de mogelijkheden.

Meer inspiratie?

Natuurlijk kun je naar een sanitair winkel gaan of een afspraak maken met een vakman om te kijken wat er allemaal mogelijk is in jouw badkamer. Een paar kleine renovaties zullen ervoor zorgen dat je ’s ochtends met nog meer plezier onder de douche stapt.