Een nieuwe badkamer is natuurlijk iets geweldigs! Iedere ochtend zal je genieten van een nieuwe badkamer. En dat voor vele jaren! Veel mensen dromen van een nieuwe badkamer en zetten er iedere maand een vast geldbedrag voor opzij. Als er genoeg geld is dan kan de verbouwing van de badkamer van start gaan. Nieuwe tegels, een andere douche, een whirlpool en de mooiste spiegels. Naast sparen zijn er ook veel Nederlanders die kiezen voor een hypotheek. De hypotheekrente is erg laag en daarnaast is de rente fiscaal aftrekbaar. En dat is daarom dubbel zo aantrekkelijk. Het is in beide echter wel geld wat er betaald wordt aan de aannemer en de leverancier van alle materialen. Je wilt dus wel garanties bij plaatsing nieuwe badkamer. Je wilt geen verrassingen en je wilt waar voor je geld. Hoe zijn de garanties geregeld?

Op welke garanties bij plaatsing nieuwe badkamer mag je rekenen?

Bij een plaatsing van een nieuwe badkamer mag je rekenen op garanties op de materialen en ook op de plaatsing zelf. Als je de offertes krijgt van de verschillende aannemers waar je een keuze uit gaat maken dan is het goed om op de garanties te letten. Zo zal een aannemer welke is aangesloten bij een keurmerk je betere garanties bieden dan een andere aannemer. Een garantie bijvoorbeeld dat de verbouwing wordt afgemaakt ondanks een faillissement van het aannemersbedrijf. Een aannemersbedrijf welke tevens is aangesloten bij een garantiefonds kan je nog meer bieden. Let hier dus op bij het selecteren van een aannemer om je badkamer te vernieuwen.

Kwaliteit!

Naast de garantie op de plaatsing moet je ook kijken welke garanties je op de materialen krijgt. Een dure douche cabine mag natuurlijk niet na een jaar het al begeven. Kijk welke garanties je krijgt en kies de beste kwaliteit welke je voor je geld kunt kopen.