Wat is er nu lekkerder dan om heerlijk languit in bad te liggen in je eigen badkamer? Een badkamer badkuip geeft vaak ruimte aan een persoon. Je vult hem met heerlijk warm water, wat badzout en kunt een paar uurtjes heerlijk in het ruime sop badderen. Heerlijk toch? Je zult als herboren weer uit de badkamer badkuip komen.

Een stukje geschiedenis over de badkamer badkuip

De badkamer badkuip was vroeger een grote houten ton. Later ging men de badkuipen van steen maken en nog wat later van gietijzer. Misschien ken je ze wel! Van die mooie badkuipen welke los in de badkamer staan. Ze zijn werkelijk sierlijk en ook erg mooi.

Later ging men inbouw badkuipen maken, zoals we ze nu kennen. Het is gemakkelijk om ze schoon te maken en te houden. Ze zijn van kunststof materiaal en zijn sneller warm dan de grote logge gietijzeren badkuipen van vroeger

Een bubbelbad of andere luxe?

Tegenwoordig kun je ook badkamer badkuipen krijgen met bubbels. Heerlijke whirlpools met massagestralen en andere luxe. Het is volop genieten in je eigen badkamer. Ze zijn zelfs uit te rusten met mooie kleuren. Ontspanning met een hoofdletter O!

Enkele badkamer badkuip merken

Je kunt kiezen voor het BWH design, een Bruynzeel badkuip, een Tops of Villeroy & Boch badkuip. Er zijn volop mogelijkheden om voor betaalbare kwaliteit te kiezen. Wat dacht je van de badkuipen van Sphinx?! Een lekkere en goede badkamer badkuip zal zeker waarde toevoegen aan je huis. Om nog maar te zwijgen van de vele uren welke je er heerlijk in zult weg dobberen.