Het milieu en de maatschappij staan steeds meer centraal in al onze activiteiten en werkzaamheden. We zijn ons er van bewust dat we maar een wereld en een aarde hebben. Hier moeten we dus gek mee zijn. Door onze woningen steeds beter te isoleren ontstaan er voordelen voor het milieu en ook voor onze portemonnee. En dat is natuurlijk een positief bijeffect om ons hier nog meer op te richten. Een aannemer duurzaam aannemersbedrijf zal ook het milieu en de wereld centraal stellen om een goede verbouwing te realiseren. Er worden ook steeds meer energie neutrale woningen ontwikkeld door een aannemer met een duurzaam aannemersbedrijf.

Een duurzaam aannemersbedrijf bespaart energie!

Een goed geïsoleerde woning zal zorgen voor een besparing van energie en stookkosten. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie of verbouwing: kies een aannemer duurzaam aannemersbedrijf. Je zult er geen spijt van krijgen. Op de lange termijn zal de besparing op de stookkosten je energiekosten weer terugverdienen.

Een hype? Fictie of werkelijkheid?

Als je het nieuws volgt en ook de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons land dan weet je dat ook een aannemer duurzaam aannemersbedrijf geen hype is. Duurzaamheid is een trend welke niet meer te stoppen is. Ook de energie prestatie normen eisen steeds meer van een aannemer en de verbouwingen die hij uitvoert.

Daarnaast biedt het voor de consument volop voordelen om in een duurzaam gebouwde of verbouwde woning te wonen. De besparingen op de stookkosten is een, maar het verhogen van het woongenot is waarschijnlijk nog veel belangrijker.