Een aanbouw zorgt voor meer ruimte in je huis. Ook zal het zorgen voor een waardestijging van je woning. Het is mogelijk om te kiezen voor een aanbouw in de achtertuin, maar ook voor een aanbouw voortuin. Voor een aanbouw voortuin gelden andere regels dan wanneer je een aanbouw in je achtertuin laat plaatsen.

Een bouwvergunning voor de aanbouw voortuin

Als je een aanbouw in de voortuin laat maken dan zal je altijd een bouwvergunning moeten aanvragen. De welstandscommissie zal akkoord moeten gaan met de bouwaanvraag om daarna een bouwvergunning te verkrijgen.

Bouw je een aanbouw in de achtertuin dan ben je vrij om over de hele breedte van de woning tot 2,5 meter een aanbouw te maken. Dit is dus anders dan wanneer de aanbouw in de voortuin zal gebeuren.

Schakel een aanbouw specialist in

Door te kiezen voor een bouwbedrijf met vakkennis op het gebied van een aanbouw zal je sneller duidelijkheid krijgen over je persoonlijke mogelijkheden van een aanbouw voortuin. De vakman kan je precies vertellen wat je kunt doen en ook hoe je de aanvragen het beste kunt indienen. Vaak zal het bouwbedrijf je helpen bij het indienen van de verschillende bouwaanvragen.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw