Een aanbouw plaatsen is een uitstekende keuze om je huis meer waard te laten worden en om er nog meer van te genieten. Je zal met een aanbouw meer ruimte krijgen en ook nog eens meer wooncomfort. Het is niet vreemd waarom zoveel huishoudens in Nederland kiezen voor een aanbouw. Er zijn echter een aantal aanbouw valkuilen waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste zijn zelfoverschatting, een overschatting van de kosten en het steeds veranderen van het originele plan.

Een van de aanbouw valkuilen: zelfoverschatting

Een aanbouw plaatsen is niet zoveel werk! Een aanbouw plaatsen is zo gedaan! Een aanbouw maken kan ik er wel even bijdoen. Enkele zinnen van iemand die zichzelf overschat. In de praktijk kom je vaak tijd te kort. Je werk, je relatie, je kinderen en je hobby’s eten een groot deel van je tijd en energie op. Daarnaast beschik je vaak niet over de juiste kennis en kun je tegenslagen krijgen waardoor je doorzettingsvermogen getest wordt. Ook zal je goed op de hoogte moeten zijn van wat en wanneer je moet doen.

Het is beter om een aanbouw specialist in te schakelen om zo een beter eindresultaat te krijgen. In overleg met de aanbouw specialist kun je vervolgens een deel van de werkzaamheden zelf of samen gaan doen om zo kosten uit te sparen.

De lastige klussen!

Weet dat het plaatsen van een aanbouw vakwerk is. Er zijn verschillende disciplines nodig om een goed eindresultaat te krijgen. Zo zal je verstand moeten hebben van stucwerk, leidingwerk, parket leggen, metselen, timmeren, een dak plaatsen, het waterdicht maken van de aanbouw en ook nog eens kozijnen kunnen plaatsen. Zelfs een aanbouw specialist zal een deel van deze werkzaamheden door een ander laten doen.

Laat je niet verleiden om alles zelf te doen! Kies voor een specialist voor het juiste werk om zo problemen en narigheid in de toekomst te voorkomen.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw