Als je een aanbouw wilt plaatsen dan kun je kiezen voor een klusbedrijf om dit te laten doen. Ook kun je een aanbouw specialist inhuren. Daarnaast is het ook nog mogelijk om zelf de aanbouw te plaatsen. Een op de drie Nederlanders wil het liefste zelf de aanbouw plaatsen. Natuurlijk is dit slim om geld te besparen. Vaak loopt men echter tegen problemen aan waardoor de aanbouw duurdere wordt dan in eerste instantie verwacht.

Een aanbouw specialist inhuren of niet?

Vaak wordt er geen verschil gezien tussen het inhuren van een aanbouw specialist of een klusjesman. Een klusjesman wordt als iemand gezien, die alles kan. Een aanbouw specialist inhuren gebeurt niet vaak omdat men direct de toegevoegde waarde ziet.

Een klusjesman inhuren zorgt ervoor dat je een allround vakman in huis haalt. Er is niet een specifieke specialisatie, maar wel alle kennis om een mooie aanbouw te plaatsen. Je krijgt een offerte en een aanspreekpunt. Dat is natuurlijk een sterk voordeel.

Een aanbouw specialist inhuren zal ervoor zorgen dat je een top kwaliteit aanbouw krijgt. De aanbouw specialist houdt zich alleen maar bezig met het plaatsen van aanbouwen. En door deze specialisatie zal de kennis rondom aanbouwen hoger zijn dan van een doorsnee klusjesman.

Vergelijk de mogelijkheden

Voordat je start met het bouwen van de aanbouw is het goed om je opties met elkaar te vergelijken. Nodig een klusjesman uit en een aanbouw specialist om de mogelijkheden te bespreken. Vraag ook om een offerte om zo de kosten in beeld te krijgen. Als je voor hetzelfde geld een aanbouw specialist kunt inhuren als een klusjesman, dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

Zelfs als je besluit om zelf de aanbouw te plaatsen is het goed om hun uit te nodigen. Je hebt dan een compleet beeld, waaruit je de beste optie voor jouw aanbouw kunt selecteren.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw