Wil je ook graag een grotere woning? En heb je weleens nagedacht over een aanbouw, maar nooit de knoop doorgehakt door de kosten of de hoeveelheid werk? Verhuizen is dan een optie, maar vaak ook een kostbare ingreep. Een aanbouw is een ideale manier om meer leefruimte en wooncomfort te realiseren. De woning zal tevens in waarde stijgen. Het is goed om dan een prefab aanbouw te overwegen.

Een prefab aanbouw is een uitstekend compromis!

Waarom kiezen voor een prefab aanbouw?

Er zijn volop redenen om te kiezen voor een prefab aanbouw. De belangrijkste redenen zijn de hoge kwaliteit die je krijgt met een prefab aanbouw. Ook de lage bouwkosten en de minimale overlast zijn redenen waarom gekozen wordt voor een prefab aanbouw. Een prefab aanbouw is tevens milieuvriendelijk, sluit goed aan bij de bestaande bouw en is een waardevermeerdering van je huis. Zes sterke redenen om toch voor een aanbouw te kiezen! En vooral om ook voor een prefab aanbouw te kiezen.

Het bouwproces van de prefab aanbouw

Er wordt gestat met het graven van de fundering. De riolering wordt aangelegd en het betoncasco wordt geplaatst. De kozijnen worden in de aanbouw gezet. Hierna al men beginnen met het metselwerk aan de buitenkant en het plaatsen van het dak. De muren worden ingevoegd en een stukadoor zal de binnenkant afwerken. Alle aansluiting van gas, water en licht (voor zover van toepassing) worden gemaakt en de aanbouw is klaar om opgeleverd te worden.

Een prefab aanbouw is een uitstekende manier om meer ruimte in je huis te realiseren. Het is niet vreemd waarom zoveel Nederlanders hiervoor gekozen hebben.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw