Als je kiest voor een aanbouw dan wil je natuurlijk dat vakmensen vakwerk afleveren. Je wilt geen prutswerk of problemen nadat de aanbouw is opgeleverd. Het is daarom verstandig om met een bedrijf samen te werken welke over aanbouw keurmerken beschikt. Je bent dan beter beschermd tegen een faillissement van de bouwer. Ook de garantie op je aanbouw is beter verzorgd hierdoor. Enkele keurmerken in Nederland voor de bouw zijn Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon Leerbedrijf.

Aanbouw keurmerken: bouwgarant

In Nederland is Bouwgarant het grootste keurmerk in de bouwwereld. Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn van groot belang bij dit keurmerk. Ze hebben speciale garanties in het leven geroepen welke je beschermen bij gebreken bij de oplevering, gebreken bij de constructie en een mogelijk faillissement van het bouwbedrijf. Je kunt er altijd op rekenen dat de aanbouw wordt opgeleverd door je eigen bouwbedrijf of een andere.

Fundeon Erkend leerbedrijf

Een Fundeon Erkend leerbedrijf werkt met gecertificeerde leermeesters. Ze dragen hun vakkennis over op hun leerlingen en zijn ook op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland wil op een transparante manier een bijdrage leveren aan sociale, maatschappelijke en economische vraagstukken in de bouwwereld. Kennis binnen de sector wordt met elkaar gedeeld en er zijn volop programma’s om de totale bouwsector te verbeteren.

Een keurmerk geeft meer zekerheid!

Door voor een bouwbedrijf te kiezen met een keurmerk zal je meer zekerheid krijgen, dat het werk goed wordt uitgevoerd. De aanbouw keurmerken tonen aan dat er vakmanschap aanwezig is en ook dat er een grotere organisatie achter hun staat om vakmanschap af te leveren.

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw