Een van de mogelijkheden om een aanbouw te bouwen is met een aanbouw houtskelet. Het is mogelijk om veel sneller de aanbouw te plaatsen en om er volop van te genieten. Een aanbouw houtskelet kent vele voordelen. Zo is de aanbouw houtskelet energiezuiniger. Je hebt dus minder stookkosten in de aanbouw. Daarnaast is een aanbouw houtskelet gemakkelijker aan te passen in de toekomst. Je hoeft tevens niet te wachten tot het bouwmateriaal droog is om te starten met de afwerking aan de binnenkant van de aanbouw. De brandveiligheid is trouwens uitstekend van een houtskelet en te vergelijken met de brandveiligheid van een normale aanbouw. Het klimaat van de aanbouw daarnaast ook goed zijn bij een aanbouw houtskelet.

Een kleine aanbouw?

Vooral bij een kleine aanbouw is het slim om te kiezen voor een houtskelet. De aanbouw houtskelet wordt op maat gemaakt en kan worden voorzien van een plat dak of een hellend dak. Bij een plat dak kun je kiezen voor een goede roofing. Een schuin dak kun je beschermen door pannen of lei. De gevel kun je met verschillende materialen afwerken. Denk hierbij aan pvc sidings, lei of stenen.

Kies voor de juiste ramen en deuren om het helemaal af te maken.

Een aanbouw houtskelet op maat

Het grote voordeel van een aanbouw houtskelet is dat het op maat gemaakt kan worden. Voor iedere woning is een ideale aanbouw te realiseren. Laat je informeren door een vakman welke aanbouw houtskelet het beste bij jouw huis past.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw