Als je kiest voor een aanbouw dan zijn er vele verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt voor een andere afwerking kiezen, een ander formaat en ook voor een ander dak. Door de vele keuzemogelijkheden van een aanbouw lijkt vaak niet een andere aanbouw op jouw aanbouw. En dat is natuurlijk een voordeel. Je wilt graag een unieke aanbouw hebben. Dit kun je zeker realiseren door te kiezen voor een aanbouw met groen dak. Het is een trend welke steeds sterker wordt. Steeds meer mensen zijn actief met het milieu bezig en willen graag een mooi dak hebben. Een groen dak heeft daarnaast ook volop voordelen.

De voordelen van een aanbouw met groen dak

Kies je voor een groen dak dan kies je ervoor om fijnstof te binden, de lucht te zuivere en de CO2 uitstoot te verminderen. Daarnaast werkt een groen dak zeer isolerend en verkoelend. Hierdoor bespaar je dus op de energiekosten om in de winter het lekker warm te krijgen en in de zomer lekker koel te houden. Boven alles heb je een zeer uniek dak en is het leuke gesprekstof op een verjaardag of borrel.

Hoe kun je een groen dak op je aanbouw krijgen?

Het beste kun je overleggen met het bouwbedrijf welke je aanbouw gaat maken. Ze kunnen je adviseren om de aanbouw goed in te richten om op het dak planten te plaatsen. Het is vaak net iets anders, dus het is ook slim om een groen daken expert in de arm te nemen. Je kunt dan zorgen voor de juiste afwatering.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw