De eerste jaren geniet je volop van de aanbouw. Alleen na een paar jaar gaat er wat mis en ontstaat er schade. Heb je dan nog recht op een garantie?

Ook als je veel geld uitgeeft voor een aanbouw dan wil je natuurlijk graag een aantal aanbouw garanties ontvangen. Je wilt niet de bekende garantie tot aan het einde van de straat. Je wilt zeker weten dat je investering in een aanbouw gedekt is voor de komende jaren met goede aanbouw garanties.

Waar kun je een beroep op doen?

Natuurlijk zal de aanbouw specialist afspraken maken op het gebied van aanbouw garanties. Zo zal er een garantie zijn op de constructie, de bouwtijd, de bouwwijze en de gebruikte materialen. Voor veel aanbouw specialisten is (gelukkig) hun reputatie van groot belang. Ze willen alleen maar tevreden klanten. En dat is natuurlijk een goed streven.

De aanbouw garanties goed op papier

Het is belangrijk om de afspraken met de aanbouw specialist of het bedrijf welke de aanbouw voor je plaatst goed op papier vastleggen. Maak heldere afspraken, zodat er achteraf geen onenigheid over kan bestaan wat wel en niet onder de aanbouw garanties valt.

Een garantiefonds

Naast de garanties is het ook goed om te kijken of het bouwbedrijf is aangesloten bij een garantiefonds. Op die manier weet je dat de aanbouw wordt geplaatst en ook dat je hier een beroep op kunt doen voor de aanbouwgaranties als het oorspronkelijke bouwbedrijf er niet meer is.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw