Het plaatsen van een aanbouw is een goede keuze als je meer ruimte in je huis wilt hebben en tevens de waarde van je huis wilt verhogen. Zeker met het oog op het financiële deel van de aanbouw is het goed om rekening te houden met het energieverbruik. Het energieverbruik bepaalt immers de stookkosten en de hoogte van de rekening die je van de energiemaatschappij krijgt. Een aanbouw en energieverbruik dienen hand in hand te gaan!

Waar moet je op letten bij een aanbouw en energieverbruik?

Als je gekozen hebt voor een aanbouw dan is het belangrijk om te letten op de isolatiematerialen die je gaat gebruiken. Ook is het belangrijk om alle delen van de aanbouw goed te isoleren. Het is natuurlijk zinloos om de muur uitstekend te isoleren en dan het dak niet zo goed of helemaal niet.

Door te kiezen voor de juiste bouwwijze en de juiste isolatiematerialen kun je veel geld besparen op je energierekening. In vergelijking met de oorspronkelijke situatie kun je zorgen voor een betere isolatie en zo de investering op de lange termijn weer terugverdienen.

Glas in de aanbouw?

Als je ramen in de aanbouw hebt dan is het goed om te kiezen voor HR++ kozijnen. Zorg ervoor dat de kou niet door de ramen naar binnen kan komen of dat er condens op de ramen kan ontstaan. Door te kiezen voor HR++ kozijnen in je aanbouw ontstaat er een beter en prettiger leefklimaat in je huis.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw