Als je kiest voor een aanbouw dan kun je deze ook casco laten opleveren. Het grootste verschil is dat wanneer de aanbouw casco wordt opgeleverd nog niet is afgewerkt. De grove constructie (casco aanbouw constructie) zal geplaatst worden door een aannemer. Vervolgens zal de bewoner zorgen voor de afbouw van de aanbouw casco. Het wordt vaak gedaan om op de kosten te besparen. Vaak heeft een aannemer verschillende standaard casco aanbouwen waar je uit kunt kiezen. De aanbouw is uit te breiden met verschillende opties.

Wat mag je verwachten bij een aanbouw casco?

Als je een aanbouw casco laat opleveren dan mag je hier al het tekenwerk en de vergunningen bij verwachten. De legeskosten zitten er vaak niet bij. De vergunning zal gegraven en versterkt worden op de juiste plaatsen. De strokenfundering zal opgetrokken worden in kalkzandsteen. Hierna zal de begane grond vloer geïsoleerd worden. Vervolgens zal de houtskeletbouw of de stenen binnenwanden geplaatst worden. Ook deze worden voorzien van voldoende isolatie. Het dak zal worden aangebracht en alle hemelwaterafvoeren worden geplaatst. De bouw wordt zo snel als mogelijk waterdicht gemaakt. Hierna is het tijd voor de buitenwanden. De kozijnen worden geplaatst en voorzien van glas en ook het hang- en sluitwerk.

De afval welke gedurende het hele proces ontstaan, zal volgens het afvalstoffenbesluit afgevoerd worden.

En de rest?

De overige zaken kun je zelf doen of een handige persoon, die je kent. Door het afbouwen van de aanbouw casco zelf te doen zal je volop geld besparen op de loonkosten. Je kunt zelf het elektrisch aanleggen en de afwerking aan de binnenkant van de aanbouw casco doen. Hierna kun je volop gaan genieten van je nieuwe aanbouw.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw