Als je gekozen hebt voor een aanbouw dan wil je natuurlijk liever hebben dan deze er gisteren staat in plaats van vandaag. Uiteraard is dat niet realistisch. Het is echter wel goed om te weten wat de aanbouw bouwtijd is. Zo weet je wanneer je het volgende feestje in je huis kunt geven of wanneer je een nieuw bankstel kunt bestellen voor in je grotere woonkamer.

Een voorbeeld van de aanbouw bouwtijd

Als voorbeeld voor de aanbouw bouwtijd gebruiken we een aanbouw over de volledige breedte van een huis. Er is geen vergunning nodig voor de aanbouw van 2,5 meter diep. Er is dus geen rekening gehouden met de tijd die nodig is om de bouwvergunning te krijgen. Dit kan maximaal drie maanden zijn en verschilt sterk per gemeente.

Vanaf het moment dat men begint met bouwen duurt het dan in de regel twee weken voordat de aanbouw klaar is. De aanbouw specialist zal in de offerte ook de termijn hebben opgenomen van start tot einde van de aanbouw.

Vertragingen?

Natuurlijk kunnen er onvoorzien vertragingen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vertraging door vorst als je in de koudere periodes van het jaar bouwt.

Ook kan een aanbouw bouwtijd langer duren als je een deel van de werkzaamheden zelf gaat doen. Echter dat is natuurlijk logisch. Vaak zullen deze werkzaamheden in de avonduren worden uitgevoerd.

Waarom een aannemer in je regio kiezen?

> Lokale bedrijven kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval er problemen met de aanbouw zijn
> Kleine lokale aannemers leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met specialisten door offertes op te vragen

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw financiering
Voordelige aanbouw
Aanbouw kosten
Aanbouw prijzen
Aanbouw offertes

Bekijk ook deze pagina’s:

Aanbouw
Aanbouw bouwtijd
Aanbouw casco
Aanbouw garanties
Aanbouw houtskelet
Aanbouw keurmerken
Aanbouw kwaliteit
Aanbouw modellen
Aanbouw mogelijkheden
Aanbouw prefab
Voordelige aanbouw