Wil je een aanbouw gaan maken of een compleet nieuwe woning? Dan kan een bodembureau je adviseren om grondstabilisatie toe te passen. Het zal ervoor zorgen dat de grond sterker wordt en daarnaast ook nog eens waterdicht. Je zult een veel stabielere woning krijgen en daarnaast ook nog eens vele vochtproblemen vermijden. Ongeveer een op de vijf woningen in Nederland heeft last van vochtproblemen. Het is dus een goede zet om te kiezen voor grondstabilisatie. Je zult minder vocht in de woning krijgen en dus een beter bescherming voor je woning realiseren. Ook zal je met meer plezier in een gezonder huis wonen. Het is vaak erg verstandig om te kiezen voor grondstabilisatie.

Wat is het? Grondstabilisatie?

In Nederland worden de huizen op een fundering gebouwd. Soms is de ondergrond voor de fundering te zacht. Het is dan goed om te kiezen voor grondstabilisatie. Met grondstabilisatie zullen de muren niet wegzakken en zal je volop genieten van je woning. Ook als je last hebt van wegzakkende muren kun je kiezen voor grondstabilisatie. Er wordt dan een mix van snelhardend cement onder je woning gespoten. Zo wordt het wegzakken van een muur tegengegaan. De mix van het snel hardende cement en het grind zal binnen een dag hard zijn. Hierna heb je weer een stabiele en stevige woning.

Een minder vochtige woning en een stevig huis

Met grondstabilisatie zal je nog meer van je woning gaan genieten. Je weet dat de muren niet zullen wegzakken en ook dat de kans op vochtproblemen veel kleiner zijn. Grondstabilisatie zorgt er voor dat je problemen in de toekomst uitsluit. En dat is natuurlijk slim en verstandig.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?

Vochtbestrijding algemeen
Vochtbestrijding voordelen
Grondstabilisatie
Impregneren van de muren
Vochtvreter
Vochtbestrijding luchtvochtigheid
Vochtbestrijding betoninjectie
Vochtbestrijding verzekering
Overlast in de slaapkamer
Gezondheidsklachten
Vochtbestrijding kosten
Vochtbestrijder inschakelen
Vochtbestrijder offertes