Een damwand zorgt ervoor dat grond niet kan wegzakken of dat water niet verder kan gaan. Het is een wand die verticaal in de grond wordt gezet. Het zijn panelen welke waterdicht of gronddicht worden geplaatst. Vaak zie je ze bij een kanaal, een bouwput of bij een dijk.

Een damwandafdichting bij je woning?

Ook bij je woning kun je gebruik maken van een damwandafdichting. Denk hierbij aan een damwandafdichting om het vocht tegen te houden. Misschien woon je in een vochtige omgeving en wil je dat het water niet je huis intrekt en je vochtproblemen krijgt. Met een kleine investering in damwandafdichting voor je woning kun je veel vochtproblemen voorkomen. Het zal je ook veel kosten besparen welke je anders moet maken om de vochtproblemen op te lossen.

Wat kost een damwandafdichting?

Er is al een damwandafdichting beschikbaar vanaf 700 euro. Het is geen grote investering. en zoals al aangegeven zal het je veel kosten en ook vervelende situaties helpen te voorkomen. Het is verstandig om professioneel advies in te winnen om daarna over te gaan tot het plaatsen van een damwandafdichting.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?

Vochtbestrijding algemeen
Vochtbestrijding voordelen
Grondstabilisatie
Impregneren van de muren
Vochtvreter
Vochtbestrijding luchtvochtigheid
Lekkages afdichten
Overlast in de badkamer
Overlast in de slaapkamer
Gezondheidsklachten
Vochtbestrijding kosten
Vochtbestrijder inschakelen
Vochtbestrijder offertes