Een fundering is van beton. Ook de muren zijn vaak van beton. Ze kunnen gaan werken op basis van vocht, temperatuur en ook op basis van droogte. Het is daarom ook niet vreemd, dat er bij nieuwbouwwoningen scheuren en naden ontstaan. Constructiefouten zijn hier vaak ook de oorzaak van, omdat men de woning te snel heeft gebouwd. Het beton is niet goed gemixt en op sommige plaatsen zit meer grint dan cement. De verkeerde verhouding van cement en grint zorgt dat er grindnesten ontstaan. Door deze grindnesten kan gemakkelijk vocht komen. En vocht is een van de grootste vijanden van je huis. Vocht is slecht voor je woning en ook voor je gezondheid. Je zult met minder plezier in je huis wonen.

De oplossing voor grindnesten!

Als je last hebt van grindnesten in je woning dan kun je deze ook vullen. Dit kun je doen door ze te injecteren met beton. Een betoninjectie in het grindnest zal ervoor zorgen dat er geen vocht meer in je woning kan komen.

Is een betoninjectie duur?

Om vocht in je woning te bestrijden met een betoninjectie dan wil je natuurlijk graag weten met welke kosten je rekening moet houden. Je begrijpt dat betoninjecties specialistenwerk is. Men zal eerst in kaart moeten brengen waar de grindnesten zitten om daarna de betoninjectie op de juiste manier uit te voeren. Laat een specialist langskomen om een offerte te krijgen voor de betoninjectie werkzaamheden.

Heb je de volgende pagina’s al bekeken?

Vochtbestrijding algemeen
Vochtbestrijding voordelen
Grondstabilisatie
Vochtbestrijding verzekering
Vochtbestrijding doorslaand vocht
Vochtbestrijding opstijgend vocht
Waardoor ontstaat het?
Condensatievocht
Damwandafdichting
Vochtbestrijding kosten
Vochtbestrijder inschakelen
Vochtbestrijder offertes