Meer rendement en minder energie verbruiken! Met een nieuwe cv ketel, hr ketel of combiketel is het mogelijk. Je hoeft niet bang te zijn voor een koude winter en zult van een lekker warm huis genieten. Hoe werkt een ketel nu eigenlijk?

De werking van cv ketels met een hoog rendement

Kies je voor een hoog rendement (hr) ketel dan kies je voor een laag gasverbruik. De hr ketels zetten het gas optimaal om naar warmte in huis. De ketel warmt het water op dat door de radiatoren in een huis lopen. Het water wordt in de ketel opgewarmd in een boiler. Om optimaal van de warmte gebruik te maken wordt zelfs de waterdamp welke vrijkomt bij het opwarmen van het water nogmaals gebruikt.

Een combiketel

De combiketel verwarmt naast de woning ook nog eens het warme water wat uit de kraan komt. De combi ketel is namelijk ook uitgerust met een boiler. Door het warme water uit de kraan te combineren met het warme water voor de centrale verwarming is het mogelijk om ruimte te besparen op de installatiekosten en ook de onderhoudskosten.

Lekker warm in huis!

Eigenlijk is de werking van een cv ketel van ondergeschikt belang. Het enige wat telt is een heerlijk warme woning en een cv ketel welke je dan niet in de steek laat. En bij een combiketel natuurlijk ook dat er warm water uit de kraan komt.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
CV ketel besparingen
CV ketel en vloerverwarming
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes