Een van de nieuwste snufjes van de laatste jaren is een cv ketel en slimme thermostaat. Eigenlijk alle energieleveranciers in Nederland bieden wel een slimme thermostaat aan. Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

Welke verschillen zijn er?

Als je kiest voor een cv ketel en slimme thermostaat dan kun je kiezen voor verschillende modellen. Je kunt kijken of ze een draadloos bedieningsscherm hebben, of je de temperatuur per ruimte kunt regelen, je de cv ketel kunt aansturen, er een zelflerende aanwarming is, werkt met stadsverwarming, op afstand te bedienen is of via het internet (en je smartphone), je de verlichting kunt regelen en het energieverbruik ook kunt meten.

Wat kost een cv ketel en slimme thermostaat?

Je kunt een slimme thermostaat los bestellen vanaf 149 euro tot 249 euro. Daarnaast zijn er ook abonnementskosten van 3 tot 4 euro per maand. Soms worden ze trouwens alleen aan de klanten van het energiebedrijf geleverd. Soms worden ze ook aan iedereen geleverd.

De toekomst wacht op niemand!

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om volop te genieten van de nieuwste technieken. Niet alles is een verrijking in ieders leven. Een cv ketel en slimme thermostaat kan je echter volop helpen om nog meer van de warmte in je huis te genieten en de rekening beter te beheersen. Het is toch heerlijk om in een warm huis te komen doordat je via de slimme thermostaat de verwarming aan hebt kunnen zetten.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes