Wat gebeurd er met je oude CV ketel. Een cv ketel kun je nemen om een bijdrage te leveren aan het milieu. Een cv ketel zorgt immers voor een lager energieverbruik. Minder verbruik van gas zorgt voor een verlaging van de uitstoot van CO2.

Om te zorgen dat de oude cv ketel op een goede manier wordt afgevoerd is het nodig om te zorgen voor een goede cv ketel recycling.

Hoe wordt de oude CV ketel gerecycled?

Je kunt de cv ketel recyclen door de cv ketel zelf in te leveren bij een gemeente reinigingsdienst. Zij zorgen er dan voor dat de cv ketel op de juiste manier gerecycled wordt.
Een andere manier om de cv ketel te recyclen is door deze af te laten voeren door het installatiebedrijf. De installateur zal de nieuwe ketel installeren en de oude cv ketel meenemen om te laten recyclen.

Een goede bijdrage aan het milieu!

Door en te kiezen voor een nieuwe cv ketel en om de oude cv ketel te recyclen zorg je voor een betere wereld. Niet alleen voor jezelf, maar voor nog vele generaties na jou! En natuurlijk geniet je ook volop van de voordelen van een nieuwe cv ketel. Je zult een prettiger woonklimaat krijgen in je huis. Daarnaast zal je geld besparen op de energierekening.

Een goed gevoel!

Naast het heerlijke gevoel van de nieuwe cv ketel zal je ook een heerlijk gevoel hebben door de bijdrage welke je levert aan ons milieu.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes