Tegenwoordig kun je naast het kopen van een nieuwe cv ketel ook een cv ketel huren of leasen. Veel energie bedrijven bieden de mogelijkheid om een cv ketel te huren. Je hoeft dan niet in een keer een groot geldbedrag op tafel te leggen om een cv ketel te kopen, maar kunt iedere maand een vast bedrag aan huur betalen. Ook kun je een cv ketel gaan leasen. Het grote voordeel van huren en leasen is dat het onderhoud ook voor je gedaan wordt. Mocht er dus na de garantieperiode wat kapot gaan dan ben jij niet de persoon die de reparatie hoeft te betalen. Het kan dus een goede optie zijn om de cv ketel te gaan huren of leasen in plaats van te kopen.

De voordelen van kopen ten opzichte van huren of leasen

Als je een cv ketel kopen gaat dan heb je eenmalige kosten voor de aanschaf en installatie van de ketel. Je hebt geen maandelijkse verplichtingen. Ook ben je direct de eigenaar van de ketel en je kunt zelf bepalen wanneer je deze ketel weer gaat vervangen. Ook het kiezen voor een onderhoudscontract is iets wat je zelf kunt bepalen. Je hebt in het kort gezegd meer vrijheid aangezien jij de eigenaar bent van de cv ketel.

Waarom toch geen CV ketel kopen?

Als je een cv ketel wilt gaan kopen dan moet je daar natuurlijk wel het geld voor hebben. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie. Als je een cv ketel huren gaat dan wordt dit allemaal voor je geregeld en weet je zeker dat er geen onverwachte rekeningen voor reparaties komen.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
CV ketel besparingen
CV ketel en vloerverwarming
CV ketel en zonneboiler
HR ketel prijzen
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes