De afkorting hr in hr ketel staat voor hoog rendement. Het is een zeer energie zuinige ketel en is daarom ook populair in ons land. Je hebt een hogere capaciteit en je zult ook meer comfort ervaren. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen om voor een hr ketel te kiezen.

Wat kost een hr ketel?

Als Nederlander willen we natuurlijk graag weten wat iets kost. Een Ferrari is ook mooi, maar blijft vaak een droom. Een hr ketel ligt echter in het bereik van velen. Een hr ketel wordt gemiddeld verkocht voor 1.500 euro. Natuurlijk komen er nog installatiekosten bij.

Met de hr ketel koop je een ketel met een grotere capaciteit en ook met grotere besparingen op je energiekosten.

Hoog rendement met de hr ketel

Een hr ketel kent een hoog rendement. Het rendement wordt bepaald op basis van de het gas dat in warmte wordt omgezet. Een hr ketel kan een rendement behalen van 100 procent en soms zelfs meer. Aan het gaskeur label kun je zien hoe hoog het rendement is. Bij een HR 107 is het rendement 107 procent. Er is ook een hr 100 en een hr 104.

Welke besparing mag je verwachten?

Met een hr ketel mag je bij een doorsnee gezin een besparing van 250 euro per jaar verwachten op de energie kosten. Een doorsnee gezin verbruikt in dit geval 1.600 kuub gas.
Met een steeds stijgende energieprijs kan de besparing per jaar nog hoger worden. Echter dit is afhankelijk van de ontwikkelingen van de gasprijs.

Lekker warm en knus in huis!

Het belangrijkste is natuurlijk ook dat het heerlijk warm in huis wordt. En met een hr ketel zal je volop genieten van de heerlijke warmte in huis.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
CV ketel besparingen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes