Als je een wat oudere ketel hebt of een ketel welke regelmatig problemen vertoont dan kun je overwegen om de oude ketel voor een hr ketel te vervangen. Een hr ketel vervangen voor een oudere ketel gebeurt regelmatig. De ketel zorgt voor een besparing op de energiekosten en zal ook meer comfort opleveren in je huis. Daarnaast zal je veel onderhoudskosten voorkomen.

De hr ketel vervangen?

In de regel gaat een hr ketel 10 tot 15 jaar mee. De vraag is vaak als je deze grens bereikt wanneer je de oude ketel moet gaan vervangen. Je kunt kijken naar de stookkosten welke je bij de huidige ketel betaald en ook naar de onderhoudskosten. Als deze te hoog worden dan kan het verstandig zijn om nog voor deze 10 tot 15 jaar de oude ketel te vervangen voor een hr ketel.

Ook zal het niet fijn zijn om in de winterperiode met een kapotte ketel te zitten. Je zult dan in de koude zitten en gedwongen zijn om op korte termijn een nieuwe ketel te krijgen of om hoge reparatiekosten te betalen.

Meer capaciteit en comfort met een hr ketel

Met een hr ketel zal je meer capaciteit hebben en kun je met meer gemak op meerdere plekken in het huis warm water krijgen. Vind je dit belangrijk? Kies dan voor een hr ketel welke veel warm water per minuut kan leveren. Iemand kan dan in huis de afwas doen terwijl iemand anders staat te douchen of in bad gaat.

Een hr ketel goed onderhouden

Nadat je de ketel hebt vervangen voor een hr ketel is het verstandig om de ketel jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes