Als je een hr ketel gaat kopen dan zal je natuurlijk gaan letten op de hr ketel prijzen. Je wilt een goede ketel en je wilt waar voor je geld. In sommige gevallen is het belangrijk dat de hr ketel niet teveel geld kost. In andere gevallen is het belangrijk dat de ketel zorgt voor een maximaal en ook goed rendement. Doordat een hr ketel een besparing zal gaan opleveren wordt een hr ketel vaak als een investering. Een investering om en een warm huis te krijgen en een lagere energierekening.

Wat is bepalend voor de hr ketel prijzen?

De totale prijs van een hr ketel in je huis is afhankelijk van twee onderdelen. Ten eerste dien je de hr ketel te kopen en daarnaast zal je de rekening voor de installatie moeten betalen.

Een gemiddelde hr ketel kun je kopen voor een prijs van 1.500 euro. En dat is een uitstekende richtprijs.

Voor de installatie kosten is het moeilijker om een richtprijs af te geven. Het is afhankelijk van de plaats waar de hr ketel komt en ook hoe gemakkelijk deze bereikbaar is. Je zult toch rekening moeten houden met installatie kosten van 800 tot 1.500 euro. Voor de exacte kosten kun je het beste een offerte aanvragen bij een installatiebedrijf.

Wat geeft de doorslag?

Kijk niet alleen naar de prijs. Kijk ook naar de kwaliteit van de hr ketel en de capaciteit. Weet dat je een hr ketel slechts een keer in de 10 tot 15 jaar gaat kopen. Bespaar dan niet op een paar honderd euro om net iets goedkoper uit te zijn. Goedkoop in het begin kan namelijk duurkoop aan het eind zijn.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
HR ketel prijzen
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes