Als je geld investeert in een cv ketel dan wil je hier natuurlijk volop van genieten. En je wilt ook niet na een jaar voor de vervelende verrassing komen te staan dat er wat mis is en je een nieuwe moet kopen. Je wilt gewoon vele jaren genieten van een lagere energierekening en een warmere woning. Een van de manieren om hier verzekerd van te zijn is de cv ketel garantie. Ieder merk cv ketel kent zo zijn eigen cv ketel garanties.

Hoe lang krijg je garantie op je cv ketel?

Normaal gesproken krijg je twee jaar fabrieksgarantie op je cv ketel. Specifieke onderdelen kennen echter een langere garantietermijn. Er zijn merken welke een garantie geven op de warmtewisselaars van 15 jaren. Een adviseur van een installatiebedrijf zal je precies kunnen vertellen hoe lang je garantie hebt op de specifieke onderdelen in je huis.

Zorg dat het goed op papier staat!

Een installatiebedrijf zal er natuurlijk voor zorgen dat je een garantiebewijs krijgt. Kijk echter goed na wat er precies in de garantievoorwaarden vermeld staat. Zo voorkom je vervelende situaties als er iets kapot gaat. Naast het garantiebewijs moet je de originele nota ook goed bewaren.

Met een fijn gevoel er warm bijzitten!

Met dank aan een goede garantie zal je met veel plezier genieten van je nieuwe cv ketel. Een lagere energierekening en ook nog eens een bijdrage leveren aan een betere wereld. En dat gegarandeerd voor de komende jaren.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
CV ketel besparingen
CV ketel leasen
CV ketel merken
CV ketel prijzen
CV ketel recycling
CV ketel veiligheid
CV ketel vervangen
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes