In Nederland zijn we steeds bewuster van het milieu geworden. Steeds meer producten worden voorzien van een energielabel. Een energielabel laat zien hoe energiezuinig deze producten zijn. Er zijn energielabels voor koelkasten, auto’s, wasmachines en ook voor cv ketels. Een A label is een zeer zuinig en goed voor het milieu. Een energielabel G is minder goed voor het milieu en is ook minder energiezuinig. De consument kan met de hulp van een energielabel kiezen voor een energiezuinig product.

Kies een goede cv ketel

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten als je een cv ketel gaat kopen. Zo is het belangrijk om de CW waarde te weten. Deze waarde geeft de hoeveelheid warm water welke geleverd kan worden per minuut. Hoe hoger deze waarde is hoe gemakkelijker het is om meerdere kranen of douchekranen open te zetten om er warm water uit te laten stromen. Daarnaast is het vermogen van de cv ketel van groot belang.

Een milieuvriendelijke cv ketel?

Als je een nieuwe ketel gaat kopen dan zal deze in veel gevallen vele stukken beter voor het milieu zijn dan je oude cv ketel. En dat is natuurlijk goed. Met de nieuwe cv ketel zal je meer energie gaan besparen, een lagere rekening voor je stookkosten krijgen en een steentje bijdragen aan een betere wereld. Met een energielabel cv ketel kun je sneller de juiste keuze maken om dit steentje nog wat groter te maken.

Kies een goede cv ketel voor je huis, je energierekening en het milieu.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes