Veel energiekosten kun je besparen door te kiezen voor een zonneboiler. Vaak zijn ongeveer de helft van alle energiekosten voor warm water in huis. Het helpt daarnaast ook nog eens het milieu door het verlagen van de CO2 uitstoot. Er worden immers geen fossiele brandstoffen gebruikt, maar de energie van de zon. Zonlicht raakt nooit op en iedere dag valt er een grote hoeveelheid zon op onze aarde. Het is bijna onvoorstelbaar hoe slecht we hier gebruik van maken. Met een zonneboiler kun je hier verandering in aanbrengen. En mocht er onverhoopt te weinig zonne-energie zijn dan kan de cv ketel gewoon bijspringen.

Drie soorten zonneboilers

Er is een standaard zonneboiler, een cv-zonneboiler en een compacte zonneboiler. Ook is er een zonneboilercombi, die ook het huis opwarmt. Ontdek zelf de mogelijkheden van een van deze drie soorten zonneboilers in je eigen huis.

Een cv ketel en zonneboiler tips

Start met een inventarisatie of het mogelijk is om een zonneboiler op het dak te krijgen. Kies ook een zonneboiler welke voldoende capaciteit heeft om de vraag naar warm water in je huis bij te benen. Daarnaast is het goed om te kijken of de cv ketel ook als naverwarmer gebruikt kan worden voor een zonneboiler. Laat alles door een professional installeren! Zorg trouwens ook voor een bouwvergunning als je een zonneboiler gaat plaatsen.

Een beter milieu begint bij jezelf

Een slogan welke je vaak hoort en een slogan welke de spijker op de kop slaat. Door te kiezen voor een zonneboiler investeer je niet alleen in je portemonnee, maar ook in een betere wereld. Voor sommige mensen is het juist de bijdrage aan het milieu om voor een zonneboiler te kiezen.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Comfort niveau
CV ketel besparingen
CV ketel garanties
CV ketel huren
CV ketel koolmonoxide vergiftiging
CV ketel merken
CV ketel prijzen
CV ketel vervangen
CV ketel werkzaamheden
Energielabels CV ketel
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel en zonneboiler?

> Zonneboiler offertes
> CV ketel offertes