Wil je lekkere warmen voeten in je huis? Dan kun je voor vloerverwarming kiezen. Er zijn twee soorten vloerverwarming. De eerste is een elektrische vloerverwarming en de andere is een vloerverwarming met de hulp van warm water. Het nadeel van elektrische vloerverwarming is dat het minder energiezuinig is.

Een warme vloer met warm water

Bij een vloerverwarming met warm water wordt er gebruik gemaakt van buizen door de vloer. Hier doorheen wordt het warme water gepompt met de hulp van een cv ketel. De vloerverwarming zorgt voor zorgt voor een heerlijke warmte in het huis welke gelijkmatig door het huis wordt verdeeld. Vloerverwarming kent het voordeel dat er weinig warmte verloren gaat door de leidingen en de cv ketel. De leidingen geven direct warmte af in de woning.

Hoe breng je vloerverwarming aan?

Vloerverwarming kun je plaatsen als de vloer wordt gestort. Ook kun je de vloerverwarming onder de vloer plaatsen. Je kunt deze dan aansluiten op een warmtebron als een warmtepomp of een cv ketel. Deze zorgt voor het warme water en dus ook een aangenaam warme woning.

Waar kun je terecht voor vloerverwarming?

Er zijn verschillende bedrijven welke je kunnen adviseren over vloerverwarming. Het beste is om een gesprek aan te gaan met een adviseur van een installatiebedrijf. De adviseur kan je adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van vloerverwarming (in combinatie met een cv ketel) in jouw huis.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
HR ketel
HR ketel kosten
HR ketel prijzen
HR ketel vervangen
Minimale vermogen
Onderhoud CV ketel
Slimme thermostaat
Werking CV ketels
CV ketel offertes
Vloerverwarming offertes

Wat kost een CV ketel en vloerverwarming?

> Vloerverwarming offertes
> CV ketel offertes