Als je een cv ketel gaat kopen dan wil je dat natuurlijk goed doen. Je koopt immers slechts een keer in de tien tot vijftien jaar een nieuwe cv ketel. Er zijn dan een aantal verschillende zaken waar je op moet letten. Een daarvan is het comfort niveau van de cv ketels. Het comfort niveau wordt uitgedrukt in CW (comfort warmwater). Een goed installatiebedrijf zal je hier ook goed over kunnen informeren.

Wat is de CW water?

De CW (comfort warmwater) geeft weer hoeveel warm water er per minuut geleverd kan worden door de CV ketel. De CW waarden worden uitgedrukt van CW1 tot CW6++. Tegenwoordig worden de CW1 en CW2 waarden overgeslagen en start men bij de CW3 waarde.

Welke CW waarde heb je nodig?

Als je de CW1 waarde kiest dan kun je uit een kraan warm water krijgen. Kies je voor de CW6 waarde dan kun je het warme water uit de douche laten komen, de kraan, de keukenkraan en een bad! Je kunt alle warm water kranen tegelijk openzetten en overal warm water verwachten. Afhankelijk van de grootte van het huishouden kun je voor een waarde tussen de CW3 en CW6 kiezen. Het beste kun je een afspraak maken met een vakman om te besluiten welke CW je nodig hebt.

Lekker warm water in je hele huis!

Kies je de juiste CW waarde dan kan je in het hele huis warm water verwachten. Je kan volop genieten van het nemen van een douche terwijl iemand anders de afwas doet. Zorg voor een goede CW waarde van je cv ketel en je al volop genieten van het warme water in je huis.

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Comfort niveau
CV ketel besparingen
CV ketel leasen
CV ketel merken
HR ketel kosten
HR ketel prijzen
HR ketel vervangen
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes