Kiezen voor een combi ketel is natuurlijk een goede zaak. Je zult meer comfort in je huis krijgen en ook nog eens geld besparen op de energierekening. Echter je moet wel de rekening betalen van de nieuwe combi ketel. Het is dus goed om te ontdekken wat de combi ketel kosten zijn.

Een combi ketel kopen en de prijs.

Als je een combi keel gaat kopen dan moet je rekenen op een investering tussen de 900 en de 2.100 euro’s. De prijs is sterk afhankelijk van de Gaskeur CW (comfort warm water) klasse. Deze klasse geeft aan hoeveel warm water er per minuut geleverd kan worden. De klasse CW 4 wordt veel gekozen en kost 1.000 tot 1.300 euro.

Naast de combi ketel kosten zijn er ook nog de kosten voor de installatie van de combi ketel. Deze zijn sterk afhankelijk van je woning. Het beste is om een aantal offertes op te vragen voor deze kosten. Zo zal je een goed beeld van de installatie kosten van de combi ketel hebben.

Waar moet je op letten?

Het is goed om naar de kosten te kijken van een combi ketel. Let echter ook op de comfort klasse, het vermogen van de ketel en hoe hoog het rendement is. Soms in je beter een wat duurdere combi ketel kopen om zo meer geld te besparen op de stookkosten. Op de lange termijn verdien je de kosten weer terug en zal je meer profijt en plezier van de combi ketel hebben.

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
Combi CV ketel kosten
Combi ketel
Comfort niveau
CV ketel veiligheid
CV ketel vervangen
CV ketel werkzaamheden
Energielabels CV ketel
HR ketel
HR ketel kosten
HR ketel prijzen
Werking CV ketels
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes