Tips om energie te besparen met je CV ketel. Er zijn volop manieren om energie te besparen in je huis. Door slimmer te stoken in je huis kun je gemakkelijk 500 tot 600 euro besparen. Het is daarbij nog niet eens nodig om je woning te isoleren. Veel Nederlandse woningen worden verwarmd met de hulp van gas. Door het verbranden van gas ontstaat er CO2 en dus een vervuiling van onze aarde. Door slimmer te stoken helpen we niet alleen onze eigen portemonnee, maar ook het milieu en onze wereld.

De tips voor CV ketel besparingen!

Een uur voordat u naar bed gaat of wanneer u het huis verlaat kunt u de centrale verwarming uitzetten in alle kamers waar je niet bent. En als je thuis bent kun je de centrale verwarming ook een graadje lager zetten.

Het is mogelijk om de verwarming ’s nachts terug te zetten naar 15 graden. Dit zal zorgen voor een besparing. Pas echter op voor vochtproblemen of vorst in de leidingen.
Heb je vloerverwarming? Zet de thermostaat ’s nachts twee graden lager dan overdag. Als je kiest voor een groter verschil dan kan het ’s ochtends wat langer duren tot het warm wordt.
Kies voor thermostaatkranen op de verwarming. Je krijgt niet alleen een besparing op je stookkosten, maar zult er ook volop van genieten.

Andere mogelijkheden

Kijk of je het huis nog beter kunt isoleren. Door je huis nog beter te isoleren kun je nog meer geld besparen op je stookkosten. Het zijn investeringen in de toekomst en ook in de waardevermeerdering van je huis. Kies voor een hoog rendement ketel. Door te kiezen voor een zuinigere cv ketel ontstaat er een financieel voordeel waar je ieder jaar van kunt genieten. Het belangrijkste is om de tips ook toe te passen en dus cv ketel besparingen te realiseren.

Waarom een CV ketel installateur in je regio kiezen?

> Lokale CV ketel monteurs kunnen je goed van dienst zijn
> Korte reactietijd voor het geval de ketel niet meer functioneert
> Kleine lokale monteurs leveren vaak extra service
> Kom vrijblijvend in contact met bedrijven door offertes op te vragen

Bekijk ook deze CV ketel artikelen op Renoveerjehuis.nl

CV ketels
CV ketel huren
CV ketel installatie
CV ketel koolmonoxide vergiftiging
CV ketel kopen
CV ketel leasen
CV ketel merken
CV ketel prijzen
CV ketel offertes

Wat kost een CV ketel?

> CV ketel prijzen
> CV ketel offertes