Je kunt binnenshuis op verschillende manieren zorgen voor meer comfort. Door je huis te renoveren kun je binnenshuis bijvoorbeeld genieten van extra woonruimte of een aangename temperatuur. Een renovatie hoeft niet altijd duur te zijn. Want je kunt met kleine aanpassingen al een heel eind komen. Verder kun je doe-het-zelf pakketten aanschaffen om zelf het een en ander voor elkaar te krijgen. Bekijk eens de volgende categorieën om te zien wat de mogelijkheden binnenshuis zijn.

Airco

Airco’s zijn ideale apparaten om de binnenklimaat te reguleren. Klimaatsystemen regelen voornamelijk de temperatuur van de lucht en de binnenruimtes. Afhankelijk van je wensen kun je koude of warme lucht in je huis laten blazen door een airco. Lees verder op pagina airco.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een waarschuwingssignaal in de vorm van een geluid of melding kan geven. Zo kun je je huis tegen inbraak, brand, diefstal, een gaslek en rookontwikkelingen beveiligen. Kijk ook op pagina alarmsysteem.

Behang

Met behang kun je op een leuke manier je muren bedekken. Decoratief behang wordt veel gebruikt om een kamer een leuke uitstraling te geven. Er kan hier verschillende soorten papier voor gebruikt worden.

CV-ketel

Een CV-ketel is een onderdeel van een totaal verwarmingssysteem in een woning of kantoorpand. Een CV ketel zorgt er voor dat water opgewarmd wordt. Dit water kan dan getapt worden in de keuken of douche.

Schuifpui

Je opent een schuifpui door deze over een rails te schuiven. Een schuifpui wordt vaak in de woonkamer geplaatst om meer ruimte te creëren door bijvoorbeeld een muur te slopen. Kom meer te weten over een schuifpui.

Trap

Particuliere woningen hebben meestal een trap van hout welke een bepaalde uitstraling geeft. Trappen in kantoorpanden zijn meestal van staal. Zie ook pagina trappen.

Vochtbestrijding

Vocht kan ernstige schade toe richten aan je huis. Bovendien is te veel vocht in je huis slecht voor je gezondheid. Bepaalde schimmels groeien zeer snel als de vochtgehalte hoger ligt dan normaal. Wat is vochtbestrijding?