Je bent je oude vieze badkamer zat en wilt graag je badkamer renoveren? Dat kan! Hieronder vertellen wij je wat je allemaal moet weten voordat je je badkamer laat renoveren. De renovatie van een badkamer hoeft helemaal niet veel te kosten! Kleine veranderingen zorgen namelijk al voor een nieuw uiterlijk van je badkamer.

Indien je badkamer beschadigd is door bijvoorbeeld vocht kan renovatie de oplossing zijn. De schade kan dan worden hersteld en je hebt weer een gloednieuwe badkamer. Veelvoorkomende renovaties zijn: het verlagen van het plafond, een nieuwe inrichting van de badkamer, een douchewand i.p.v. een douchegordijn, nieuwe tegels etc.

Badkamer renovatie met microcement

Bij de renovatie van badkamers is het uitermate geschikt om gebruik te maken van microcement. Microcement is een hoogwaardige decoratieve stuc die je kunt toepassen op je vloeren en wanden van bijvoorbeeld je badkamer. Op bijna elke stevige ondergrond kan dit type cement worden toegepast. Je hebt de keuze uit mat/glanzend/gepolijst/egaal/of ruw microcement.

Badkamer laten renoveren

Indien je hebt besloten om je badkamer te vernieuwen is het verstandig om dit over te laten aan de specialist. Een professionele vakman die verstand heeft van wat hij doet. Je kan dan niet alleen verzekerd zijn van een mooie badkamer maar ook van snel en kwalitatief goed resultaat.

Om inzicht te krijgen in de kosten van de renovatie van een badkamer kun je het beste offertes aanvragen bij verschillende bedrijven. Dit kan het makkelijkste via internet. Zorg ervoor dat je al je wensen laat weten zodat er een gedetailleerde offerte kan worden aangemaakt door het bedrijf.

Tips bij renovatie

Tot slot nog een aantal tips bij de renovatie van een badkamer:

  • Zorg voor goede ventilatie
  • Een verlaagd plafond met verlichting zorgt voor een luxe uitstraling
  • Kies sanitair met hoge kwaliteit om er lang van te genieten
  • Kies voor een optimale indeling