Vooral door bedrijven wordt een spijlenhekwerk volop gebruikt. Het is belangrijk om te zorgen voor een goed spijlenhekwerk om zo je eigendommen te beschermen en je terrein af te bakenen. Tegenwoordig maken ook steeds meer particulieren gebruik van dit soort hekwerk. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de spijlenhekwerken en ook de bijbehorende prijzen.

Wat kost een spijlenhekwerk?

De prijzen van een spijlen hekwerk zijn afhankelijk van de hoogte van het hekwerk en ook van de lengte. Ook de bewerking van het hekwerk is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Het hekwerk wordt van metaal gemaakt en daarna verzinkt en eventueel gecoat. Afhankelijk van de behandeling geldt er ook een prijs. Hieronder een indicatie van de kosten. De montage van dit soort hekwerk kost ongeveer 87,50 euro per uur. Een verzinkt spijlen hekwerk zal rond de 40 tot 70 euro per vierkante meter kosten en wanneer het gecoat is zijn de kosten 55 euro tot 90 euro per vierkante meter. Het is mogelijk om voor een inlooppoort te kiezen welke rond de 300 euro kost, een schuifpoort welke tussen de 1.000 euro en 2.000 euro kost en ook een draaipoort welke 700 tot 900 euro kost.

Een verzinkt spijlen hekwerk van een meter hoog en twaalf meter lang met een inlooppoort zal zonder de montagekosten ongeveer 750 euro kosten.

Staafmat hekwerk kopen

Het is mogelijk om gebruik te maken van een staafmat hekwerk als je van plan bent om een heining voor je erf te gaan kopen. Je kunt kiezen uit een enkel staafmat hekwerk en ook een dubbelstaafmat hekwerk. Het is een zeer populaire soort hekwerk en zorgt ervoor dat je een goede afscheiding krijgt in de tuin of bij je bedrijf. Het is mooi om te zien hoe particulieren en ook bedrijf voor een staafmat hekwerk kiezen.

Enkel staafmat hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk?

Het is mogelijk om te kiezen voor enkelvoudig of dubbelstaafmat hekwerk. De meest gekozen variant is de dubbelstaafmat hekwerk. Het is de sterke vorm en blijft ondanks dat nog erg betaalbaar. Een enkelstaafmat hekwerk kost rond de 15 tot 50 euro per vierkante meter en een dubbelstaafmat kost 20 ero tot 80 euro per vierkante meter. Je hebt ook nog een paal nodig, beugels, paaldoppen en ook komen er kosten bij voor de montage.

Een zeshoekige vijver omheinen met dubbelstaafmat hekwerk van een meter hoog en een omtrek van 10 meter zal rond de 240 euro kosten. Dit is exclusief de montagekosten. Een schoolplein omheinen van 75 meter en bijna 2 meter hoog zal rond de 2600 euro zonder de btw en montagekosten zijn. Door meerdere offertes op te vragen voor het plaatsen is het mogelijk om op de kosten te besparen.

Enkelstaaf mat hekwerk!

Het wordt ook wel 3D mathekwerk genoemd en is goedkoop. De mazen zijn wat groter, waardoor de kosten wat lager zijn en de stevigheid ook wat lager is dan van het dubbelstaafmat hekwerk. Ondanks de lagere prijs wordt de dubbelstaafmat hekwerken meer verkocht. Voor het plaatsen is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen.

Afrastering plaatsen

Een afrastering is goed voor verschillende functies. Het helpt je om je terrein of tuin goed af te rasteren tegen dieren of om juist dieren binnen te houden. Ook kun je de erfgrens ermee aangeven. Het zorgt daarnaast ook nog voor een visuele functie. De tuin of de omgeving kan er simpelweg veel mooier van worden. Graag bespreken we de opties van een goede afrastering. Ook zullen we de prijzen hekwerken met je doornemen.

Wat kost een afrastering?

De kosten van een afrastering verschillen van het materiaal, de afmetingen en ook het soort afrastering waar je voor kiest. Hieronder hebben we een overzicht geplaatst van de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen en een indicatie van de prijzen van de soort afrastering. Je krijgt hierdoor een redelijk beeld van de opties.

  • De gaasafrastering kost ongeveer € 2,50 – € 24 euro (100 x 100 cm)
  • De (dubbel)staafmat afrastering kost ongeveer € 14 – € 55 euro (100 x 100 cm)
  • De plantsoenafrastering kost ongeveer € 12 – € 40 euro (100 x 30 cm)
  • De houten afrastering kost ongeveer€ 10 – € 80 euro (100 x 60)

Je moet er wel rekening mee houden, dat er ook nog kosten bij komen voor bevestigingsmaterialen en mogelijk ook voor montage kosten. Een gaas afrastering voor konijnen kost rond de 180 euro wanneer je een afrastering hebt van 24 meter bij 24 meter en van 75 centimeter hoog. Hier komen nog wel montagekosten bij.

Montage hekwerk

Als je een hekwerk koopt dan is het belangrijk om ook te weten wie de montage van het hekwerk gaat doen. De montage hekwerk is belangrijk voor iedereen, die een hekwerk koopt. Het maakt dan niet uit of het om een sierhekwerk gaat, een dubbelmatgaas hekwerk, een gaashekwerk, een spijlenhekwerk of een houten hekwerk. Het is goed om de juiste keuze te maken om zo het hekwerk op de juiste manier te plaatsen. Natuurlijk kun je het ook zelf doen.

Zelf het hekwerk gaan plaatsen?

Wanneer je zelf handig bent dan is het goed om te kijken of je het hekwerk ook zelf kunt plaatsen. Tenminste als je hier ook voldoende tijd voor hebt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is natuurlijk belangrijk om het hekwerk op de juiste manier te plaatsen. Op die manier is het namelijk mogelijk om ervoor te zorgen, dat het hekwerk ook heel lang blijft staan.

Het hekwerk laten plaatsen

Als je het hekwerk niet zelf wilt plaatsen of kunt plaatsen dan is het goed om een bedrijf in te schakelen om het hekwerk te plaatsen. Ze weten precies hoe het hekwerk op de juiste manier geplaatst kan en moet worden. Hierdoor zal het hekwerk nog langer meegaan en je volop plezier opleveren. Het is goed om te zien hoe ook jij een mooi hekwerk kunt krijgen wat op de juiste manier gemonteerd wordt. De montage hekwerk is vakwerk. Het is goed voor professionals om het hekwerk op de juiste manier te plaatsen. Het kan zo vele jaren meegaan.

Elektrische afrastering

Het is goed om je eigendommen goed te beschermen. Als bedrijf kun je hier extra aandacht aan te besteden. Ook is het mogelijk voor particulieren om hun tuin beter te beveiligen. Een elektrische afrastering is mogelijk om zo de terreinen en tuinen beter te beveiligen. Een beveiliging is belangrijk als je jouw eigendommen goed wilt beschermen.

De beste mogelijkheden om je terrein te beveiligen!

Het is heerlijk om te zien hoe je met een elektrische afrastering een nog beter bescherming kunt bieden aan je spullen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden om ook voor een elektrische afrastering te kiezen. Een elektrische afrastering zorgt ervoor dat ongenodigde gasten ook afgeschrikt worden om het terrein op te gaan. Een uitstekende reden alleen al om voor de elektrische afrastering te kiezen.

Kosten hekwerk

Wil je een hekwerk plaatsen en wil je weten wat dit je gaat kosten? Via onze offerte service zul je tal van gespecialiseerde bedrijven tegenkomen waar je hekwerk kunt aanschaffen. Een deskundige op het gebied van hekwerken kan je alles vertellen over de vele soorten hekwerken. Of je nu zelf een hekwerk plaatst of het door een bedrijf laat plaatsen er zijn hoe dan ook kosten aan verbonden. Ook hierin kan een expert advies geven. Er kan samen gekeken worden wat er binnen het door jou uitgetrokken budget past.

Welk hek wil je?

Als je een hekwerk gaat uitkiezen dan kun je echt uit heel veel soorten kiezen. Een heel belangrijke vraag is waar moet het hek dienst gaan doen? Zoek je een hekwerk om je tuin heen, voor je balkon of is het juist voor zakelijke doeleinden, zoals een schoolplein of bedrijventerrein? Er zijn verschillende systemen te koop. Je kunt de hekwerken onderverdelen in een aantal groepen:

  • Sierhekwerk: deze hekwerken zijn bijzonder omdat ze erg mooi zijn en allure uitstralen aan je woning of bedrijf. Aan een sierhekwerk worden altijd hoge eisen gesteld.
  • Gaashekwerk: is een handige manier om een groot terrein af te bakenen. Het is goedkoop, stevig en duurzaam omdat de kwaliteit zeer degelijk is.
  • Spijlenhekwerk: is één van de oudste manieren om een terrein af te zetten. Kies je voor een spijlenhekwerk dan houd je gemakkelijk indringers buiten de deur. Er zijn vele variaties mogelijk.

Welke stijl past bij jou?

Of je nu kiest voor modern, robuust of romantisch het is te realiseren. Wacht niet langer, maar maak een afspraak voor een adviesgesprek. Wij zijn je graag behulpzaam. Het is verstandig om de mogelijkheden met meerdere hekwerk bedrijven in je regio te bespreken. Op deze manier krijg je namelijk een goed beeld van de kosten en kun je een betere keuze maken. Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten. Gebruik daarom vandaag nog onze offerte formulier.

Meer informatie:

HekwerkWijzer