Badkamer


Het laten plaatsen van een nieuwe badkamer kan een grote klus zijn. Een specialist in badkamers kan dit volledig voor je verzorgen. Echter kun je ook met kleine aanpassingen, die niet al te veel hoeven te kosten, je badkamer opknappen. Wat je eventueel kunt doen is de indeling veranderen of nieuwe verlichting plaatsen. Je kunt een douchewand inbouwen, opnieuw betegelen, accessoires installeren of een nieuwe douchecabine met een speciale douchekop plaatsen. Voor een douchecabine zou je wel de hulp van een aannemer of specialist moeten inschakelen.

Verder kun je je laten inspireren in de showrooms van verschillende winkels die badkamers verkopen. Er zijn ook tijdschriften en websites die je leuke ideeën kunnen laten zien. Een badkamer renoveren hoeft niet veel te kosten en kun je met elk budget een renovatie uitvoeren.

Stuken
Voor het stuken van je badkamer is er speciale aandacht nodig voor het materiaal dat gebruikt worden. Zo moet het pleister bijvoorbeeld geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Indien je een stukadoor nodig hebt voor je badkamer kun je naar de volgende website voor meer informatie: Stukadoor.

Aanpassingen badkamer door lichamelijke beperking
Als je een lichamelijke beperking hebt of slecht ter been bent kun je deze website raadplegen voor de mogelijkheden in je badkamer: Regelhulp.nl